За Нас

Елинор е агенцијата за промет со недвижности која е основана во 1997 во Тетово со цел да го подобри и олесни начинот на купување и продавање на недвижности во Тетово па и пошироко во регионот.

Денес агенцијата Елинор е призната како една од најдобрите и најефикасните агенции за управување со недвижности кога станува збор за изнајмување или купопродажба на имот.

Персонализираната услуга е она што ја поставува агенцијата Елинор над конкуренцијата на пазарот на недвижнини.

Ние секогаш сме на располагање и одвојуваме време да ги слушнеме вашите барања, и да ви помогнеме да ја постигнете вашата цел при вложување во недвижнини. Ние исто така сме сопственици на недвижнини. Ја разбираме грижата што нашите клиенти ја заслужуваат.

Нашата цел е да станеме ваша една и единствена компанија за недвижнини. Ние ќе ве водиме низ целиот процес на инвестициската сопственост – преку изнајмување, купување, управување или продажба на вашиот имот. Во прилог на други услуги, можеме да ги обезбедиме следните:

– Услуга 1
– Услуга 2
– Услуга 3
– Услуга 4
– Услуга 5
– Услуга 6

Барате да купите или да продадете недвижен имот?

Елинор агенцијата за управување со имот и недвижности обезбедува професионални, лиценцирани агенти специјализирани за котација, закуп и продажба на станбени и комерцијални објекти. Ќе ни биде чест да ви го понудиме нашето искуство и професионалност да работиме за вас.

Ние ќе ги одцениме вашите објекти правилно, ќе го пронајдеме најадекватниот и најдобриот закупувач за вистинскиот имот, осигурувајќи ве дека ќе ги исполниме и надминеме вашите крајни цели.

Во текот на целиот процес ќе бидете третирани фер и претставени со најголема професионалност и почит.

Зoшто да не изберете нас?

Елинор разви вертикално интегрирана организација за недвижнини фокусирана на управувањето со имотот како центар на работењето и разгранување во инвестициски партнерства, продажба, огласи и имот.

Нудиме повеќе од 20 години искуство за продажба, управување, изнајмување и посредување на документација за купопродажба или изнајмување на недвижности.

Елинор гарантира деќа ќе ве обезбеди со најдобрите услуги повржани со недвижнини, од продажба и лизинг до менаџирање на станбени и комерцијални објекти, и многу повеќе.

Мисија

Нашата мисија е да обезбедиме извонредно ниво на услуга, квалитет и експертиза на пазарот на недвижности на нашите клиенти. Секогаш имајќи на ум дека зад секоја трансакција со недвижен имот, стои личност или фамилија. Да дејствуваме во најдобар интерес на нашите клиенти во секое време, нудејќи несомнена етика за сите трансакции и да развиваме долготрајни односи со нашите клиенти, нудејќи исклучителна услуга и најголемо задоволство на клиентите.

Визија

Задоволството на нашите клиенти е главниот приоритет на Елинор. Нашата цел е да бидеме пример за референт во се што е поврзано со недвижниот имот – “ако не можеме да ја обезбедиме услугата, можеме да ги најдеме луѓето што ќе го сторат тоа”. Да се направи купувањето и продавањето на недвижнини што е можно поекономично, притоа одржувајќи го највисокото ниво на услуга. Воедно со обезбедување на точни и ажурирани информации, квалификувани анализи и совети за недвижнини и постојано да ги истражуваме новите идеи и технологии, при што да помогнеме нашите клиенти да ги продаваат и купуваат недвижностите побрзо, поедноставно и полесно.

Вредности

Основните вредности на работата на „Елинор Недвижности“ се:

– Интегритет
– Искреност
– Почит
– Професионализам
– Несомнена етика
– Посветеност
– Тимска работа
– Социјална одговорност

Наши Партнери

Последни Прегледи