Oferta juaj

Dërgoni ofertën tuaj

Elinor agjencioni për patundshmëri, ju mundëson që ofertën e juaj për banes, hapësira biznesi, lokal, shtëpi, etj. ta dorëzojmë në mënyrë më të shpejtë dhe më të thjeshtë. Me plotësimin e formularit të mëposhtëm me informatat e duhura, oferta juaj në të njëjtën kohë në mënyrë elektronike do të jetë e paraqitur në Elinor.

Pas rishikimit të ofertës suaj, Elinor do të ju kontaktoj që të organizojmë termin për ta parë personalisht patundshmërinë.

1. Zgjidhni terminin e dëshiruar për kontakt:


2. Të dhëna personale:


3. Detaje për patundshmërinë:


4. Локација и друго инфо:


Do të donim t’ju informonim se pas dërgesës së kërkesës suaj, e njejta do të jetë e përpunuar në Elinor pas së cilës do te merrni përgjigje të konfirmuar sa më shpejt.

Partnerët Tanë

Shikuar të fundit