Стан 74 м2 во Тетово – Строг Центар

Детали за имотот

Шифра на оглас
108
Цена
€ 59,999
Намена
Се Продава
Тип
Стан
Локација
Тетово / Строг Центар
Квадратура
74 м2

Се продава стан на 1 кат без лифт во Тетово – Строг Центар на ул. Маршал Тито
Станот може да биде за повеќе намени: Канцеларија, Ординација, Козметички салон, за живеење.

Квадратура: 68+6 м2 Подрум. вкупно: 74м2

 • Станот го има следниов распоред:
  – Ходник 1
  – Купатило
  – Трпезарија
  – Кујна
  – Салон
 • – Тераса
 • – Ходник 2
 • – Спална 1
 • – Спална 2

 

 • – Паркинг  позади зграда.
 • Станот не е реновиран, но е во добра состојба.
Elinor Logo

Елинор

Маршал Тито 124/1, 1200, Тетово, Македонија

Контакт

 • Површина54
 • ТипСтан
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Блок 82
 • Површина41
 • ТипСтан
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаЦентар / Тетово
 • Површина65
 • ТипСтан
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Строг Центар

Наши Партнери

Последни Прегледи