Стан 55 м2 во Тетово – Ајдучко Маало

Детали за имотот

Шифра на оглас
48
Цена
€ 59,999
Намена
Се Продава
Тип
Стан
Локација
Тетово / Ајдучко Маало
Квадратура
55 м2
Се продава одличен стан на приземје во Ајдучко маало од 55 м2, реновиран е комплет со 2 тоалета и 2 големи соби, станот е идеален за деловен простор.
Локација: спроти новата зграда со зелена фасада.
Elinor Logo

Елинор

Маршал Тито 124/1, 1200, Тетово, Македонија

Контакт

 • Површина77
 • ТипСтан
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаЦентар / Тетово
 • Површина72
 • ТипСтан
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаЦентар / Тетово
 • Површина84
 • ТипСтан
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Строг Центар

Наши Партнери

Последни Прегледи