Стан 160 м2 во Тетово во Центар

Детали за имотот

Шифра на оглас
58
Цена
€ 35,000
Намена
Се Продава
Тип
Стан
Локација
Центар / Тетово
Квадратура
160 м2

Се продава поткровје во фаза затворена карабина од 160 м2 со сите потребни дозволи.

Од него можат да се направат 2 или 3 стана.

Elinor Logo

Елинор

Маршал Тито 124/1, 1200, Тетово, Македонија

Контакт

 • Површина67
 • ТипСтан
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Строг Центар
 • Површина69
 • ТипСтан
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Строг Центар
 • Површина93
 • ТипСтан
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Строг Центар

Наши Партнери

Последни Прегледи