Плац 857м2 во Тетово со 2 стари куќи

Детали за имотот

Шифра на оглас
8
Цена
€ 179,999
Намена
Се Продава
Тип
Плац
Локација
Тетово / Музичко Школо
Квадратура
857 м2

Се Продава Плац во близина на “Музичко Школо”

Одличен плац од 857 м2 со влез од главна улица и плус 2 стари куќи со површина од 150 м2 и гаража.

Цената не фиксна.

Плацот е идеален за изградба на неколку куќи за побројна фамилија.

Elinor Logo

Елинор

Маршал Тито 124/1, 1200, Тетово, Македонија

Контакт

 • Површина1333
 • ТипПлац
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово
 • Површина7950
 • ТипПлац
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Вон Град
 • Површина400
 • ТипПлац
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово

Наши Партнери

Последни Прегледи