Плац 7950м2 – Тетово вон град

Детали за имотот

Шифра на оглас
121
Цена
€ 35
Намена
Се Продава
Тип
Плац
Локација
Тетово / Вон Град
Квадратура
7950 м2

Се продава плац од 7950м2 во близина на ТЕ ЛИНДИ за патот накај Брвеница. 

Плацот има приступ од три различни патеви а самиот гледа на два.

Плацот може да се подели.

Документите се чисти.

Elinor Logo

Елинор

Маршал Тито 124/1, 1200, Тетово, Македонија

Контакт

 • Површина1700
 • ТипПлац
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Вон Град
 • Површина1333
 • ТипПлац
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово
 • Површина400
 • ТипПлац
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово

Наши Партнери

Последни Прегледи