Плац 400 м2 во Тетово

Детали за имотот

Шифра на оглас
90
Цена
€ 59,999
Намена
Се Продава
Тип
Плац
Локација
Тетово
Квадратура
400 м2

Се продава плац за куќа 400 м2 во близина на “Муневере” патот за Брвеница.

Elinor Logo

Елинор

Маршал Тито 124/1, 1200, Тетово, Македонија

Контакт

 • Површина7950
 • ТипПлац
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Вон Град
 • Површина100
 • ТипПлац
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаПопова Шапка
 • Површина857
 • ТипПлац
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Музичко Школо

Наши Партнери

Последни Прегледи