Плац 1700 м2 во С.Фалише

Детали за имотот

Шифра на оглас
75
Цена
€ 47,600
Намена
Се Продава
Тип
Плац
Локација
Тетово / Вон Град
Квадратура
1700 м2

Се продава атрактивен плац за изградба на куќи во С.Фалише во близина на “Auto-Chajka”

Elinor Logo

Елинор

Маршал Тито 124/1, 1200, Тетово, Македонија

Контакт

 • Површина2040
 • ТипПлац
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Вон Град
 • Површина857
 • ТипПлац
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Музичко Школо
 • Површина3200
 • ТипПлац
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Вон Град

Наши Партнери

Последни Прегледи