Плац 1333 м2 во Тетово -Автобуска станица

Детали за имотот

Шифра на оглас
47
Цена
€ 180
Намена
Се Продава
Тип
Плац
Локација
Тетово
Квадратура
1333 м2

Се продава атрактивен плац спроти автобуската станица во Тетово, Плацот е со дозвола за градба на комерцијален објект П+3, има лице од 25 метри и должина од 56 метри.

Elinor Logo

Елинор

Маршал Тито 124/1, 1200, Тетово, Македонија

Контакт

 • Површина1700
 • ТипПлац
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Вон Град
 • Површина2040
 • ТипПлац
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Вон Град
 • Површина3200
 • ТипПлац
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Вон Град

Наши Партнери

Последни Прегледи