Куќа 200 м2 во Тетово

Детали за имотот

Шифра на оглас
17
Цена
€ 68,500
Намена
Се Продава
Тип
Куќа
Локација
Тетово / Музичко Школо
Квадратура
200 м2

Се продава куќа за живеење во близина на школо “Гоце Делчев”, со многу поволна цена. Куќата не е за рушење, може да се живи во неа.

Локацијата е многу убава и мирна за живеење.

Информации по имотен лист:

Плац: 97 м2
Двор: 60 м2
Кат-Подрум: 42 м2
Кат-Приземје: 56 м2
Кат-Сутерен: 42 м2

+ земјиште од 60 м2 пред куќата што може да се приватизира.

Напомена: Може и компезација со стан и доплата.

Elinor Logo

Елинор

Маршал Тито 124/1, 1200, Тетово, Македонија

Контакт

 • Површина144
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Вон Град
 • Површина140
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Горна Чаршија
 • Површина300
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Плоштад

Наши Партнери

Последни Прегледи