Куќа 117 м2 во Тетово – Два Бреста

Детали за имотот

Шифра на оглас
19
Цена
€ 29,999
Намена
Се Продава
Тип
Куќа
Локација
Тетово / Два Бреста
Квадратура
117 м2

Се продава многу ефтина куќа на Два Бреста.

Куќата е за рушење.

Куќата има плац: 117 м2
Двор: 54 м2
Под објект: 63 м2

Elinor Logo

Елинор

Маршал Тито 124/1, 1200, Тетово, Македонија

Контакт

 • Површина116
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Певчина
 • Површина300
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Плоштад
 • Површина155
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаЧапчово Сокаче / Тетово

Наши Партнери

Последни Прегледи