Куќа 116 м2 во Тетово – Певчина

Детали за имотот

Шифра на оглас
71
Цена
€ 52,500
Намена
Се Продава
Тип
Куќа
Локација
Тетово / Певчина
Квадратура
116 м2

Се продава куќа за живеење, со многу поволна цена.

Куќата не е за рушење може да се живее во неа.

Локацијата е многу убава и мирна за живеење.

Elinor Logo

Елинор

Маршал Тито 124/1, 1200, Тетово, Македонија

Контакт

 • Површина429
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Горна Чаршија
 • Површина250
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово
 • Површина412
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Строг Центар

Наши Партнери

Последни Прегледи