Куќа 101 м2 во Тетово – Саат Маало

Детали за имотот

Шифра на оглас
36
Цена
€ 300,000
Намена
Се Продава
Тип
Куќа
Локација
Тетово / Саат Маало
Квадратура
101 м2

Се продава нова куќа во Саат Маало со локал и напраено студио во подрумот.

Подр + Приз + 1 кат + 2 кат + Поткр.

Куќата има 101 м2, се користи како 3 посебни стана и е опремена со луксузен мебел.

Elinor Logo

Елинор

Маршал Тито 124/1, 1200, Тетово, Македонија

Контакт

 • Површина140
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Горна Чаршија
 • Површина429
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Горна Чаршија
 • Површина117
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Два Бреста

Наши Партнери

Последни Прегледи