Куќа од 250 м2 во Тетово – Позади “EVN”

Детали за имотот

Шифра на оглас
78
Цена
€ 200,000
Намена
Се Продава
Тип
Куќа
Локација
Тетово
Квадратура
250 м2

Се продава НОВА куќа во Тетово – Позади “ЕВН”

Куќата е со подрум + приземје + 1 кат
Посебно гаража и двор.

Приземје: 120 м2
Кат: 120 м2
Двор: 130 м2

Вкупно плац: 250 м2

Elinor Logo

Елинор

Маршал Тито 124/1, 1200, Тетово, Македонија

Контакт

 • Површина300
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Колтук
 • Површина252
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Поток
 • Површина300
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово

Наши Партнери

Последни Прегледи