Куќа со двор во Тетово – Центар

Детали за имотот

Шифра на оглас
107
Цена
€ 74,999
Намена
Се Продава
Тип
Куќа
Локација
Центар / Тетово
Квадратура
143 м2

Куќа со убав двор во Тетово од 143 м2 во добра состојба со локација во близина на Пошта.

Куќата е на 1 кат со 4 соби плус може да се гради уште еден кат.

Elinor Logo

Елинор

Маршал Тито 124/1, 1200, Тетово, Македонија

Контакт

 • Површина156
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Горна Чаршија
 • Површина116
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Певчина
 • Површина100
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаЦентар / Тетово

Наши Партнери

Последни Прегледи