Плац 400 м2 во Тетово

Детали за имотот

Шифра на оглас
90
Цена
€ 59,999
Намена
Се Продава
Тип
Плац
Локација
Тетово
Квадратура
400 м2

Се продава плац за куќа 400 м2 во близина на “Муневере” патот за Брвеница.

Elinor Logo

Елинор

Маршал Тито 124/1, 1200, Тетово, Македонија

Контакт

 • Површина857
 • ТипПлац
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Музичко Школо
 • Површина1700
 • ТипПлац
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Вон Град
 • Површина1333
 • ТипПлац
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово

Наши Партнери

Последни Прегледи