Плац 2000 м2 во С. Долно Седларце

Детали за имотот

Шифра на оглас
76
Цена
€ 40,000
Намена
Се Продава
Тип
Плац
Локација
Тетово / Вон Град
Квадратура
2000 м2

Се продава нива 2000 м2 во С. Долно Седларце. Има пат до самата нива.

Има можност да се докупи уште 2000 м2 и да се состават.

Elinor Logo

Елинор

Маршал Тито 124/1, 1200, Тетово, Македонија

Контакт

 • Површина400
 • ТипПлац
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово
 • Површина1250
 • ТипПлац
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Вон Град
 • Површина1333
 • ТипПлац
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово

Наши Партнери

Последни Прегледи