Продаден – Плац 1250 м2 во Тетово во близина на ТВ-АРТ

Детали за имотот

Шифра на оглас
11
Цена
€ 140
Намена
Се Продава
Тип
Плац
Локација
Тетово / Вон Град
Квадратура
1250 м2

Се продава плац од 1250 м2 во близина на ТВ-АРТ.

Патот до плацот е асфалтиран, има и струја и вода.

Плацот е одличен за повеќе куќи и излага на повеќе патишта.

Elinor Logo

Елинор

Маршал Тито 124/1, 1200, Тетово, Македонија

Контакт

 • Површина400
 • ТипПлац
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово
 • Површина2040
 • ТипПлац
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Вон Град
 • Површина857
 • ТипПлац
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Музичко Школо

Наши Партнери

Последни Прегледи