Плац од 2040 м2 во Тетово

Детали за имотот

Шифра на оглас
109
Цена
€ 125,000
Намена
Се Продава
Тип
Плац
Локација
Тетово / Вон Град
Квадратура
2040 м2

Се продава одличен плац во форма на коцка, од 2040м2.

Плацот е целосно ограден со бетонска ограда од сите страни. До него има пат кој треба да се асфалтира само 500м. Исто така покрај самиот пат и плац проаѓа и канал со вода. На самиот плац има донесено вода(сопствен бунар) и канализација(сопствена). Во непосредна близина е донесено и струја, така да не е никаков проблем да се донесе струја и до самиот плац. На самиот плац има посадено дрва со вишни(100ком). Со него следува гратис и камп приколка која е оспособена за користење. исто така има напраевено посебно вц и соба за складирање. Самиот плац внатре има пат кој е поплочен со бекатон.

Документите се потполно чисти и може да се оди на Нотар.

Elinor Logo

Елинор

Маршал Тито 124/1, 1200, Тетово, Македонија

Контакт

 • Површина3200
 • ТипПлац
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Вон Град
 • Површина400
 • ТипПлац
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово
 • Површина7950
 • ТипПлац
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Вон Град

Наши Партнери

Последни Прегледи