Плацеви 100 м2 на Попова Шапка

Детали за имотот

Шифра на оглас
54
Цена
€ 85
Намена
Се Продава
Тип
Плац
Локација
Попова Шапка
Квадратура
100 м2

Атрактивни плацеви на Попова Шапка.

Може да се купи од 100 м2 до 600 м2

Цената за 600 м2 е 85еур за 1 м2.

Цената испод 600 м2 е 100еур за 1 м2.

Локацијата на плацевите е во непосредна близина на бачилото со прекрасен поглед кон Тетово и скијачките терени.

Elinor Logo

Елинор

Маршал Тито 124/1, 1200, Тетово, Македонија

Контакт

 • Површина1700
 • ТипПлац
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Вон Град
 • Површина3200
 • ТипПлац
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Вон Град
 • Површина2000
 • ТипПлац
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Вон Град

Наши Партнери

Последни Прегледи