Плацеви над 400 м2 во Тетово

Детали за имотот

Шифра на оглас
50
Цена
€ 189
Намена
Се Продава
Тип
Плац
Локација
Тетово / Вон Град
Квадратура
3200 м2

8 плацеви од 400 м2 па нагоре.

Локација: до ресторант “AHENGU SOPI”.

Elinor Logo

Елинор

Маршал Тито 124/1, 1200, Тетово, Македонија

Контакт

 • Површина1333
 • ТипПлац
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово
 • Површина2040
 • ТипПлац
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Вон Град
 • Површина400
 • ТипПлац
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово

Наши Партнери

Последни Прегледи