Локал 90 м2 во Тетово – Строг Центар

Детали за имотот

Шифра на оглас
73
Цена
По договор
Намена
Се Продава
Тип
Локал
Локација
Тетово / Строг Центар
Квадратура
90 м2

Се продава атрактивен локал со подрум во Тетово – Строг Центар до “Punto Verde”

Локал: 40 м2

Подрум: 50 м2

Се продаваат и посебно.

Локалот е наменет за повеќе дејности, и има свое купатило.

Elinor Logo

Елинор

Маршал Тито 124/1, 1200, Тетово, Македонија

Контакт

 • Површина32
 • ТипЛокал
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Блок 70
 • Површина460
 • ТипЛокал
 • НаменаСе Изнајмува
 • ЛокацијаТетово / Блок 70
 • Површина125
 • ТипЛокал
 • НаменаСе Изнајмува
 • ЛокацијаТетово / Ајдучко Маало

Наши Партнери

Последни Прегледи