Локал 460 м2 во Тетово – Блок 70

Детали за имотот

Шифра на оглас
44
Цена
По договор
Намена
Се Изнајмува
Тип
Локал
Локација
Тетово / Блок 70
Квадратура
460 м2

Се издава феноменален локал (новоградба) од 460 м2 во Тетово – Блок 70 за повеќе намени.

Локалот е целиот на улица во излози, има 3 тоалета, паркинг и магацински простор.

– За голем супер-маркет
– Казино
– Кладилница
– Банка
– Клиника
– И многу други намени

Elinor Logo

Елинор

Маршал Тито 124/1, 1200, Тетово, Македонија

Контакт

 • Површина90
 • ТипЛокал
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Строг Центар
 • Површина15
 • ТипЛокал
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Строг Центар
 • Површина125
 • ТипЛокал
 • НаменаСе Изнајмува
 • ЛокацијаТетово / Ајдучко Маало

Наши Партнери

Последни Прегледи