Локал во Тетово – Строг Центар

Детали за имотот

Шифра на оглас
85
Цена
€ 39,999
Намена
Се Продава
Тип
Локал
Локација
Тетово / Строг Центар
Квадратура
15 м2

Се продава локал од 15 м2 во Тетово – Строг Центар во близина на ресторан “Arbi”

плус 20 м2 корисна површина кој треба да се легализираат.

Elinor Logo

Елинор

Маршал Тито 124/1, 1200, Тетово, Македонија

Контакт

 • Површина460
 • ТипЛокал
 • НаменаСе Изнајмува
 • ЛокацијаТетово / Блок 70
 • Површина90
 • ТипЛокал
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Строг Центар
 • Површина32
 • ТипЛокал
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Блок 70

Наши Партнери

Последни Прегледи