Куќа 315 м2 во Тетово – Чапчово Сокаче

Детали за имотот

Шифра на оглас
49
Цена
€ 167,000
Намена
Се Продава
Тип
Куќа
Локација
Чапчово Сокаче / Тетово
Квадратура
315 м2

Се продава одлична куќа од 315 м2 во Тетово – Чапчово Сокаче, во непосредна близина на Музичко училиште.

Куќата е во супер состојба и се состои од Приз + 1 Кат + 2 Кат

Информации од имотен лист:

Кат: 94 м2
Двор: 181 м2
Плац: 315 м2

Elinor Logo

Елинор

Маршал Тито 124/1, 1200, Тетово, Македонија

Контакт

 • Површина300
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Плоштад
 • Површина100
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаЦентар / Тетово
 • Површина400
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово

Наши Партнери

Последни Прегледи