Куќа 300 м2 во Тетово – Колтук

Детали за имотот

Шифра на оглас
72
Цена
€ 125,000
Намена
Се Продава
Тип
Куќа
Локација
Тетово / Колтук
Квадратура
300 м2

Се продава нова куќа на 3 ката со деловен простор во населба Колтук – Тетово, на самиот пат за Кале.

Може и компезација со помал стан во Центар и доплата.

Elinor Logo

Елинор

Маршал Тито 124/1, 1200, Тетово, Македонија

Контакт

 • Површина400
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово
 • Површина200
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Музичко Школо
 • Површина200
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Музичко Школо

Наши Партнери

Последни Прегледи