Куќа 226 м2 во Тетово – Ајдучко Маало

Детали за имотот

Шифра на оглас
28
Цена
€ 135,000
Намена
Се Продава
Тип
Куќа
Локација
Тетово / Ајдучко Маало
Квадратура
226 м2

Се продава куќа со локал во ајдучко маало.

Куќата е лепенка од една страна.

– Станбен простор: 150 м2
– Двор: 76 м2
– плац: 226 м2

Elinor Logo

Елинор

Маршал Тито 124/1, 1200, Тетово, Македонија

Контакт

 • Површина156
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Горна Чаршија
 • Површина101
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Саат Маало
 • Површина200
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Музичко Школо

Наши Партнери

Последни Прегледи