Куќа 200 м2 во Тетово – Музичко Школо

Детали за имотот

Шифра на оглас
41
Цена
€ 65,000
Намена
Се Продава
Тип
Куќа
Локација
Тетово / Музичко Школо
Квадратура
200 м2

Се продава Куќа од 200 м2 со двор позади Музичко школо.

Куќата е во стара состојба и е за рушење.

Elinor Logo

Елинор

Маршал Тито 124/1, 1200, Тетово, Македонија

Контакт

 • Површина370
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Вон Град
 • Површина155
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаЧапчово Сокаче / Тетово
 • Површина300
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово

Наши Партнери

Последни Прегледи