Куќа 156 м2 во Тетово – Горна Чаршија

Детали за имотот

Шифра на оглас
38
Цена
€ 149,999
Намена
Се Продава
Тип
Куќа
Локација
Тетово / Горна Чаршија
Квадратура
156 м2

Се продава куќа со 2 разработени локали и спрат во Горна Чаршија од 156 м2.

Elinor Logo

Елинор

Маршал Тито 124/1, 1200, Тетово, Македонија

Контакт

 • Површина315
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаЧапчово Сокаче / Тетово
 • Површина411
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетовчанка / Тетово
 • Површина300
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Плоштад

Наши Партнери

Последни Прегледи