Куќа 140 м2 во Тетово – Горна Чаршија

Детали за имотот

Шифра на оглас
15
Цена
€ 180,000
Намена
Се Продава
Тип
Куќа
Локација
Тетово / Горна Чаршија
Квадратура
140 м2

Куќа во Горна Чаршија со дуќан на главниот пат.
П+1+Поткр.

Вкупна квадратура со све дуќанот: 140 m2

Elinor Logo

Елинор

Маршал Тито 124/1, 1200, Тетово, Македонија

Контакт

 • Површина515
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Музичко Школо
 • Површина412
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Строг Центар
 • Површина370
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Вон Град

Наши Партнери

Последни Прегледи