Куќа 116 м2 во Тетово – Певчина

Детали за имотот

Шифра на оглас
71
Цена
€ 52,500
Намена
Се Продава
Тип
Куќа
Локација
Тетово / Певчина
Квадратура
116 м2

Се продава куќа за живеење, со многу поволна цена.

Куќата не е за рушење може да се живее во неа.

Локацијата е многу убава и мирна за живеење.

Elinor Logo

Елинор

Маршал Тито 124/1, 1200, Тетово, Македонија

Контакт

 • Површина370
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Вон Град
 • Површина117
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Два Бреста
 • Површина240
 • ТипКуќа
 • НаменаСе Продава
 • ЛокацијаТетово / Дреновец

Наши Партнери

Последни Прегледи