Деловен простор во Тетово – Строг Центар

Детали за имотот

Шифра на оглас
105
Цена
€ 69,999
Намена
Се Продава
Тип
Деловен Простор
Локација
Тетово / Строг Центар
Квадратура
53 м2

Се продава деловен простор на 1 кат во најстрог центар на Тетово.

Реновиран комплет.
Деловниот простор се наоѓа на улица Маршал Тито, во близина на Сендвичара Шатци и гледа спрема главната улица.

Квадратура: 49м2+9м2 подрум.

 

Elinor Logo

Елинор

Маршал Тито 124/1, 1200, Тетово, Македонија

Контакт

Наши Партнери

Последни Прегледи