Контакт

Елинор - Агенција за недвижности

Елинор е агенцијата за промет со недвижности која е основана во 1997 во Тетово со цел да го подобри и олесни начинот на купување и продавање на недвижности во Тетово па и пошироко во регионот. Денес агенцијата Елинор е призната како една од најдобрите и најефикасните агенции за управување со недвижности кога станува збор за изнајмување или купопродажба на имот.

Адреса: Маршал Тито 124/1, 1200, Тетово, Македонија
Телефон: +389 70 381 888
Телефон: +389 76 421 142
info@elinor.mk

Контактирај не преку формулар:

Наши Партнери

Последни Прегледи